Cautare

205 de rezultate pentru "expotie cristale" (2.89 secunde)
Bijuterii din portelan pictate manual, decoratiuni din lemn, bijuterii din argint si pietre semipretioase, bijuterii vesele de primavara din margele de sticla, cosmetice, produse bio de ingrijire, aranjamente florale de inspiratie retro, baloane, decoratiuni feng shui, cristale swarovski, haine si accesorii, pielarie, gravura pe metal si sticla, artizanat, cafea si ceaiuri, acestea sunt doar o parte dintre produsele care vor imbia indragostitii la Sala Dalles (https://www.facebook.com/sala.dalles?fref=ts) in perioada 6-14 februarie, zilnic, de la ora 10.00 la ora 20.00.
ceaiuri aromate, aranjamente florale cu dichis, bijuterii, delicatese, cosmetice, produse bio de ingrijire, decoratiuni feng shui, cristale swarovski si pot fi la curent cu noutatile acestui sezon urmarind pagina oficiala a evenimentului, https://www.facebook.com/sala.dalles!
Cristina Ioana a venit cu sevaletul si lucreaza chiar la standul sau din Parcul Cismigiu, in timp ce mama ei, Angela Avram, creeaza bijuterii superbe din cristale, margele si swarovski.
Pe langa piesele de mobilier, Exotique a prezentat o foarte variata oferta de decoratiuni si accesorii, de la covoare iraniene, corpuri de iluminat marocane si cufere pictate, pana la butoni si dulapioare din ceramica, cristale Armonie, bete si conuri parfumate din esente naturale.
La expozitia de la Sala Palatului, iubitorii de cristale au gasit si citrin natural, cuart fantoma, cuart laser, cuart lemurian, antimonit din Baia Sprie, aquamarin cu muscovit - la 5.000 de euro, generator din cuart fumuriu - la 2.500 de euro si cuart cu calcit de la mina Cavnic - la 700 de euro.
De Craciun, o veti gasi pe Carmen Bere cu un stand cu bijuterii din cristale tot la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Impreunari indraznete de piele si tull, croset si voal, flori create si pictate manual aplicate pe tinute sau in compozitii care sa alcatuiasca manecile bluzei sau ale rochiei, voal natural cu insertii de catifea cu efect tridimensional, bijuterii facute manual, din piele, cristale, crostet, genti brodate sau pictate manual sau manomecanic, din materiale textile sau din textile combinate cu piele, toate sunt elemente noi si aduc prospetime colectiei.
cercei, bratari, coliere, cu pietre, margele si cristale, cutii din lemn sau Mdf, pentru bijuterii si suporturi de prezentare create de Silviu - la 50 RON, pictate sau facute in tehnica servetelului, jucarii din plus crosetate, bentite crosetate - 35 RON, accesorii diverse.
pene, cristale, materiale stralucitoare, tocuri transparente, tocuri cu forme ciudate si altele. Afla care sunt cele mai noi modele de sandale din colectiile designerilor ce au fost expuse in prezentarile de moda de la Paris, Milano, Londra si New York in acest an.
Ion Chiricuta colectioneaza cristale. Editia aceasta este din 2015 (a doua) a scris-o ca urmare a cursului facut la Bangkok.
Gasiti si bratari din argint si ametist (cu inel si cercei), cu lapis lazuli, cu malachit, coliere din coral, cianoit, amazonit, adular (piatra lunii), ochi de pisica, jasp visiniu si agat, inele reglabile din argint cu pietre semipretioase, cristale naturale montate in argint.
Ce gasiti la standul Eden Linea Set de centuri terapeutice cu turmalina Aceste dispozitive sunt create dintr-o tesatura in care sunt inserate cristale de turmalina, fabricate pe baza unei tehnologii moderne, asa zisa tehnologie a "turmalinei lichide", care permite incorporarea acestui mineral, sub forma de microcristale in diferite fibre textile sintetice sau vegetale si impletirea lor in tesaturi speciale destinae folosirii pentru anumite tratatmente medicale.
Muzeul National de Geologie, din Capitala, isi invita vizitatorii in perioada 12-14 februarie la "Targul de Sfantul Valentin" - expozitie cu vanzare de bijuterii, cristale si pietre semipretioase.
siropuri si uleiuri bio, ceaiuri din plante medicinale, cosmetice, orgonite, cristale de terapie sau bijuterii din argint si pietre semipretioase.
Vedeta a optat pentru un costum auriu, batut cu cristale Swarovski, alcatuit dintr-un top super sexy si pantaloni scurti. Toata atentia publicului a fost indreptata catre ea.
Aceasta inseamna aparitia de cristale de acid uric in articulatii, inclusiv ale degetelor mari. In aceste cazuri, degetul mar este umflat, rousu si foarte dureros la simpla atingere.
piele de Cordoba (scaunele si fotoliile din saloane), furnir de nuc si trandafir (mese si unele lambriuri), sticla de Murano si cristale de Boemia (lampile din vagoane si oglinzile din salonul regal), alabastru de Grecia (statuete si obiecte decorative).
- In ce priveste calculatorul, se considera ca monitoarele cu cristale lichide ar fi mai putin daunatoare decat cele vechi, cu tub.
El bagase de seama ca arhitectura de cristale deosebeste ninsoarea din Alaska de ninsoarea din Vladivostok, ca intr-un fel ninge la Filiasi si altcum la Dorohoi, iar fulgii, ca si casele, ca si oamenii au o amprenta a locului si un suflet al lor.
Colectiile de bijuterii sunt inspirate tot de traditii si de parfumuri si sunt concepute din metale pretioase si cristale semi-pretioase, adica tot naturalul le caracterizeaza.
google-analytics.com